Cennik

kalkulator na tabelkach z liczbami

Przedstawiamy obowiązujący cennik. Dla nietypowych zleceń sporządzimy indywidualną wycenę.

 

OFERTA CIAST ( kawałki 14,50 zł, 29 zł, 58 zł 20x30 cm 116 zł 40x30cm)

 

TORTOWE KREMOWE

  • Słonecznik
  • Pijok
  • Prince polo
  • Kokos – krem
  • Kokos – adwokat
  • Pani Waleska
  • Miodownik
  • Ananas
  • Chałwa
  • Marcepanowe
  • Śliwa karmel
  • Snickers
  • Krówka
  • Karmelowe nowe
  • Karmelowe połączone z ciastem parzonym

TORTOWE ŚMIETANOWE

  • Truskawka
  • Malina
  • Kora dębu
  • Leśny mech
  • Rafaello
  • Czekoladowo-adwokatowe
  • Mix galaretek
  • W-Z
  • Czekoladowo-wiśniowe
  • Brulle
  • Malinowa chmurka
  • Tiramisu
  • Oreo
  • Nugat
  • Bananowiec

 

CIASTECZKA TORTOWE SZTUKOWE NA WAGĘ (38 zł/ kg)

  • Eklerki, Rurki, Babeczki z granatem, Babeczki z karmelem
  • Ptysie ze śmietaną, Ptysie ze śmietaną i adwokatem
  • Orzeszki (43 zł/kg)
  • Ule (80 zł / kg)
  • Kostka piernikowa (38zł/kg)

 

CIASTA PIECZONE DROŻDŻOWE

  • Sernik drożdżowy
  • Mak drożdżowy
  • Jabłecznik drożdżowy
  • Budyń
  • Posypka (24 zł)
  • Rabarbar/ Śliwka (sezonowe)
  • Zwijanka (20 zł)

 

CIASTA PIECZONE KRUCHE

  • Jabłecznik
  • Szarlotka
  • Makowiec
  • Ser kruchy czysty
  • Ser-mak-brzoskwinia
  • Ser brzoskwinia ciemny
  • Ser z brzoskwinią
  • Sero-mak
  • Ser powidła


CIASTA PIECZONE NA BISZKOPCIE

  • Wiedeński
  • Ser z kokosem
  • Ser z piernikiem


CIASTECZKA SUCHE NA WAGĘ (33 zł/ kg)

  • Margaretki, Cynamonki,
  • Orzechowe, Kwiatuszki, Cookis,
  • Owsiane
  • Drożdżowe rogaliki
  • ser/marmolada, Ślimaki Kokos,
  • Porzeczka, Budyń - rodzynka
  • Beziki (43/kg)
  • Makaroniki (80 zł/kg)

 

Cennik tortów zwykłych

 

ŚMIETANKOWE

  • 10 os. - 90zł
  • 12 os. - 110zł
  • 15 os. - 135zł
  • 18 os. - 160zł
  • 20 os. - 180zł
  • 25 os. - 225zł
  • 30 os. - 270zł
  • 35 os. - 315zł
  • 40 os. - 360zł

 

ŚMIETANKOWE

  • Truskawka
  • Malina
  • Malina - Gruszka
  • Marakuja - brzoskwinia - malina
  • Cytryna - mandarynka
  • Śmietana - czekolada
  • Oreo - malina (cena jak kremowy)
  • Oreo - truskawka (cena jak kremowy)
  • Czekoladowo - wiśniowy (cena jak kremowy z alkoholem lub bez alkoholu)
  • 3 Biszkopty

 

KREMOWE

  • 10 os. - 100zł
  • 12 os. - 110zł
  • 15 os. - 150zł
  • 18 os. - 180zł
  • 20 os. - 200zł
  • 25 os. - 250zł
  • 30 os. - 300zł
  • 35 os. - 350zł
  • 40 os. - 400zł

 

KREMOWE

  • Czekoladowo - orzechowy
  • Czekoladowo - migdałowy
  • Czekoladowy
  • Chałwowo - bezowy (3 biszkopty + bezy)
  • Kawowy
  • 4 Biszkopty
  • Z alkoholem lub bez alkoholu

 

Bezowy z owocami

  • 10os. - 100zł (na mascaprone i śmietanie)

 

Torty w masie cukrowej z jedną figurką(śmietankowy albo kremowy)

  • 10 os. - 140 zł
  • 12 os. - 160 zł
  • 15 os. - 190 zł
  • 18 os. - 250 zł
  • 20 os. - 270 zł
  • 25 os. - 320 zł
  • 30 os. - 370 zł
  • 35 os. - 425 zł
  • 40 os. - 470 zł

Każda następna figurka dodatkowo płatna 20 zł

Opłatek na tort dodatkowo płatny 20 zł

 

Torty weselne

  • Drip Cake, Naked Cake, Sote, Śmietana 12 zł/ os.
  • Masa cukrowa, Tynkowany kremem 15 zł / os.

 

Tort 3D ( robimy od 15 osób)

  • 16 zł / os.

 

Paczki weselne cennik

4 rodzaje ciasta:

  • Duża 95 zł
  • Mała 48 zł
  • Mini 24 zł

 

3 rodzaje ciasta:

  • Duża 80 zł
  • Mała 40 zł
  • Mini 20 zł

Ciasta w pudełkach

  • 3 rodzaje ciasta + mix ciasteczek
  • waga całej paczki to ok. 1 kg/ 1,10 kg 40 zł

 

TORTY W MASIE CUKROWEJ (marcepanowej):

  • z tej masy możemy zrobid wszystko, co tylko dusza zapragnie Glamour, Barokowe, marmurkowe, czarne, złote itd. Przy tym rodzaju tortu mamy bardzo duże pole do popisu, a także z masy cukrowej powstają wszystkie dekoracje, figurki, kwiaty i inne elementy na każdy tort

 

TORTY TYNKOWANE:

  • są to torty obsmarowane kremem maślanym (własnej receptury). Tynk możemy wykonad w dowolnym kolorze, mogą to byd torty jednokolorowe, marmurkowe, przecierane, w paski albo ombre

 

TORTY ZAMSZOWE:

  • alternatywa dla tortów w masie cukrowej, są to torty pokryte specjalną czekoladą w sprayu, która tworzy na nim efekt tzw. zamszu ( dostępne tylko w wybranych kolorach)

 

TORTY DRIP CAKE:

  • co oznacza spływającą czekoladę po bokach, tak jakby się tworzyły sople lodu, drip możemy przygotowad w dowolnym kolorze

 

TORTY NAKED CAKE:

  • tzw. NAGI TORT, nie ma w żaden sposób pokrytych boków, więc widad wszystkie warstwy tortu (taki tort najlepiej prezentuje się z żywymi kwiatami lub świeżymi owocami sezonowymi, najczęściej wybierany w okresie letnim)

 

TORTY SOTE/SEMI CAKE:

  • w odróżnieniu od Naked Cake, boki tortu są pokryte delikatną warstwą bitej śmietany przez które delikatnie widad warstwy tortu (ten tort także najlepiej prezentuje się w okresie letnim z owocami sezonowymi jak i żywymi kwiatami)

 

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.